Neutrální přání:-)))

Přináším další nápad, který mě v poslední době zaujal na youtube, je hezký na oko a hlavně zas taaak jednoduchý. Nějak se z té simple vlny nemohu utrhnout:-)

Budete potřebovat vyřezávací šablonku, takovou nějakou rozložitější:-) Potom perleťový papír, pěnovku moosgummi a zbytek jako na standardní přáníčko - základ, ozdoby, lepení.
 
 
Nejprve si perleťový papír podlepíte pěnovkou. Doporučuji lepit po celé ploše , takže např. pásky široké oboustranné lepící pásky a pěnovku stříhat co nejvíc na velikost perleťového papíru. Pokud se přidržíte těchto 2 doporučení (na která jsem si přišla sama těžkou praxí:-)) tak by se nemělo stát, že Vám později vypadne nějaký kousek vyřezaného vzoru:-) No a pokud je pěnovka s papírem připravena, jde se vyřezávat. Zde již k demonstraci použiji fotku:
Na první fotce vidíte detail vyřezaného vzoru, protože napoprvé jsem se držela u zdi, ozdobila jsem jím  pouze rohy přání. Na co chci zde upozornit je to, že pokud je motiv takto izolovaný, výsledný efekt je navíc krásně naembosovaný (skutečně mi připomíná pěkně naducaný polštářek, bohužel se mi nepodařilo to lépe nafotit). Abych tedy embosování nezničila a udělala ozdobu také do druhého rohu, při druhém řezání jsem horní akrylovou desku položila pouze tak, aby pokryla vyřezávací šablonu (do zbytku papíru nezasahovala) a první roh ušetřila vyrovnání při použití Big Shotu:-)

Výsledné přání:

Na druhém přání už jsem vytvořila efekt celoplošně:


Když mám ta přání před sebou a koukám na ně, tak se mi vybavil požadavek mé švagrové, která mě prosila o přání - nějaké neutrální. Z toho jsem zůstala trochu v rozpacích, jelikož pravý důvod, proč si přání vyrábíme samy bude právě ten, že je pak individualizované, na míru oné osobě, která je dostane. K tomuto závěru jsem si tedy došla já osobně:-)) Samozřejmě, když pominu, že je to i boží relax:-) Klidně mi můžete do komentářů napsat, jak to vidíte Vy? No a abych dokončila původní myšlenku, při pohledu na tato přání mi okamžitě naskočilo, tak ta jsou fakt neutrální:-))) Kdybych měla doma razítko nebo chipboard: upřímnou soustrast, asi by skončil na prvním červeném přání..  
 
 
Budu doufat, že Vás tato technika zaujala, jako další ze šuplíku jednoduché a efektní:-)
MĚJTE HEZKÉ DNY:-)

Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to moc pěkné. Na youtube jsem si tohoto nápadu nevšimla, tak jsem moc ráda, že jsi k tomu připravila článek a ukázku. :-)
    Jinak co se týče neutrálnosti: Samozřejmě je lepší, když přání nějak vystihuje obdarovaného, ale ne vždy to jde a ne vždy je to vhodné. :) Ale někdy jsou požadavky docela náročné. :-) To bych si pak střihla klidně něco neutrálního. Ale je fajn, když dají aspoň barevnost nebo styl.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že i tak to stojí za dohledání na youtube:-) Je to video Jennifer McGuire, jednak použila světlejší papíry a jednak je na videu ten efekt krásně vidět, fotit perleťový papír a cokoliv lesklé je pro mě porod...
    No úplně nejlepší asi je, když je to přání pak součástí něčeho - dárku, je ke svatebnímu oznámení, to se tvoří dobře:-) Je pravda, že když se tvoří pro cizího člověka, tak asi sebelepší zadání není dost vystihující..:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Obě přáníčka jsou moc pěkná, gratuluji.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky