Konečně album - jedeme dál

Hezký den,

už je to nějakou dobu, co jsem se pustila do alb pro dcerky.. samozřejmě že už jsem musela udělat pauzu.. březen je vždy hektický..daně atd.. znáte to.. pak jsem se aktivně připravovala na jarmark a album mi tady stále leží :) teď v mezidobí, než půjdu na další prodejní akci, jsem se pustila do dalších stránek..



v minulém článku jsem vám ukázala hlavní zdobenou stránku .. nyní se už posouvám a začínám klasické stránky prokládat PL kapsami..

první dvojstrana je věnovaná narození první dcerky, jedna fotka lepší než druhá, kapsy jsem tedy z velké části zaplnila fotkami.. je pro mě hodně těžké vybrat jen pár fotek, když jsou všechny něčím zajímavé .)

POZN.: a vůbec se nebojte kartičky na project life přidat i na klasickou stránku .) 



na dalších stranách jsou fotky už po jednotlivých měsících.. nej fotka či fotky na hlavní klasické scrapbookové stránce a pak doplňkové v kapsách, sem tam i nějaký ten text :) 



na stránky jsem si zvolila simple and clean layouty, vytvořené většinou na bílé podkladové čtvrtce doplněné barevnými designovými papíry.. zamilovala jsem si kolekce Simple Stories.. mají pěkné veselé zářivé barvy, k nim pak už stačí nějaký jednobarevný ...



nesmí chybět písmenka :) a to i když mám několik sad abeced vyřezávacích šablon do BS, stejně většinou sáhnu po těch samolepících.. prostě je to rychlejší :) fajnové jsou různé samolepící ozdoby či štítky.



sem tam kus utržené washi pásky.. v kelímku jich několik mám a až teď jsem konečně přišla na jejich kouzlo .. stránkám dodá šmrnc pár kapek třyptivého inkoustu ve spreji..



do PL kapes navkládám zbytek fotek, které tam prostě nutně musím mít.. aspoň jedna journalingová kartička a zas máme kus hotovo :)


A co Vy? Jak pokračujete na svých albech?

Článek připravila:
Katka


Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky