Společná challenge Fusion - Everything's Owl Right

Hezký nedělní den,

u nas konečně vylezlo sluníčko a vypadá to na krásné jarní odpoledne.. snad to vydrží i zítra na velikonoční hodování :)

ještě bych chtěla upozornit na minulé kolo Fusion.. a to hlavně na vyhlášení těch nej.. Lucka se nám probojovala do TOP10.. super, moc gratuluji.. a teď je řada na Radce :)


sice trochu se zpožděním, přináším naše pokusy splnit novou challenge Fusion..  kolo od kola je předloha míň a míň náročná :) chii..ale zdání klame, ač sketch vypadá hodně jednodušše, ve finále je to čím dál tím těžší .) teda pro mě to tak je.. holky, také vždy píšou, jak to nejde a pak jim vzniknou úžasná přání .. já bojuju co se  dá, ještě, že máme k dispozici obrázek, ze kterého můžeme použít centrální prvky.. hmm..dnešní tedy šikmé proužky..sovy?!! :)


já měla jasno, že tam budou ty proužky.. ale co pak, moje oblíbené kytky, motýlci, ptáčci.. ? nakonec jsem použila nová razítka od Memory box, ke kterým pasují i vyřezávací šablony, což je moc fajn, nebaví mě ty titěrné obrázky vystřihovat ručně .) 

takže jsem obrázek komplet převedla na přání a bylo to.. tohle sice není můj styl, ale snad bude zadání splněno :)



RADKA


KATUAN



LUCKA


a ještě ILONAK


Tvořily jsme dle této předlohy

Článek připravila: Katka


Komentáře

  1. Káťo perfektní! Trefila jsi se! Musím říci, že mě daly zabrat ty barvy! Já to tu přehazovala jak hnojík, ani jedna varianta mi nic neříkala. Takže barvy pryč a udělala jsem si to po svém. :D
    A též mi tak chyběly kytky. A moc bych chtěla Plotter, páč vystřihování mě opravdu neba a nebýt ta sova tak hezká tak jí ani nekoupím, když to není přednakrojené.
    Těšila jsem se na Ilču, jelikož bych řekla, že toto zadání jí bude sedět nejvíce a ta nakonec nestihla.
    Ráďo ten je tak roztomilý prostě, dobrá volba!
    Káťo naprosto jsi se trefila vším do zadání a hned bych věděla podle jakého sketche je tvořeno. Super! Mimochodem sovy jsou také super.
    Holky snad mi prominete, ale naprosto mě učarovalo přání Evči. To je prostě delikatesní! Ten motýl je nádhera sama o sobě a ve spojení jak je provedené přání je prostě nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím pěsti Ráďě! A Káťo děkuji moc jsem ráda i když jsem se dostala do 10. jupíííííí

      Vymazat
    2. chii..Ilču jsem právě doplnila, přání se mi někde zatoulalo .)

      Vymazat
    3. A minulý TOP byl zasloužený, přání jsi měla nádhernééé :) i toto další je suprové :)

      Vymazat
  2. Your card is such a fantastic fusion ... love those cute little owls ... so glad you joined us at Fusion Card Challenge.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak, doufám, že na něco nezapomenu...:-) Gratuluji Lucce!:-) No a s tím Evikovým přáním máš naprosto pravdu Luci, sedím tu v úžasu přilepená na obrazovce a možná by mně měl někdo přijít zavřít pusu...:-)))) To je fakt úúúúžasné. Myslím, že máme horkou favoritku minimálně na desítku, ale já to nebudu:-) Obdivuji vás všechny, že jste se tak dobře popraly s tím sketchem, já to vzdala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádi.. aby ses nedivila.. :) jinak ale souhlasím, že Evičky přání je naprosto dokonalé, propracované do všech detailů .)

      Vymazat
  4. Beautiful designs using the Fusion Sketch! thanks so much for sharing them all with us! Julia xx

    OdpovědětVymazat
  5. So many beautiful cards! The owls are so fun and make me smile, but that butterfly.. is like .. Drop everything and LOOK AT ME! WOW! Stunning!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky