Společná challenge FUSION - All Hallow's Eve

Hezký den,

nová challenge Fusion u našeho DT neměla moc velký ohlas. Nevím, možná je to tím, že až tak nevedeme, neslavíme Halloween.. I když přání mohlo být třeba jen podzimní nebo zimní, vše podle sketche .. já také s tématem bojovala do poslední chvíle .. mám ráda ten "hezký, příjemný" podzim, kdy svítí sluníčko, listí hýří barvami.. tuhle atmosféru pak ráda použiju na přání .. ale ve výzvě mě nějak blokoval obrázek .. hm.. Halloween, co s tím .. :) no musíme si pomoct sketchem :) 

Předloha je však suprová.. takže u mě vzniklo "úplně samo" zimní přání :)



Ale chtěla se s tématem poprat a vytvořit i nějaké podle obrázku. s tím, že jsem  použila stejnou předlohu .. 


Barvy tedy byly jasně dané..bílá, černá, oranžová .. na kousky jednobarevných čtvrtek jsem namalovala černým fixem pavučiny, celé jsem je otupovala, pod ně vložila dýně z Optysu a bubáka jsem si namalovala od ruky :) 




A jak se s tím popraly holky ? 
No jednoduché to nebylo, Lucka B. má dlouhodobou omluvenku.

KATUAN

Sketch nám sedl řekla bych parádně.. Evička použila vázu s nádhernými květinami. Všimněte si netradičního zdobení na úhlopříčce.


ILONAK2

Ilča se držela barevného obrázku i sketche a dozdobila též dýní z Optysu.. paráda!!


Tvořily jsme dle předlohy


Holky, moc díky , že jste mě v tom nenechaly samotnou :)))

Článek připravila : Katka



Komentáře

  1. Poradily jste si všechny s tou předlohou parádně. Já jsem se na ten sketch také dívala, ale není to úplně jednoduché podle něj něco vytvořit. Takže jen gratuluji ke krásným přáníčkům.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky