Co s čirými fóliemi od razítek?

Při organizaci razítek mi po nich doma zbylo plno obalů a fólií, které mi bylo líto vyhodit. Přece nevyhodím krásný obrázek jen kvůli tomu, že je vytištěný na průhledné fólii a ne na papíře. A tak se mi doma rozrostla sbírka scrap materiálu o tyto fólie. A nápad co s nimi přišel velmi rychle. Když je nemohu vybarvit pastelkami, co zkusit něco jiného?


Pro představu o jaké potištěné fólie se jedná přidávám ukázku. Zde jsou razítka tak, jak je koupíte.


No a když jsem si je zorganizovala, zbyly mi tyto natištěné obrázky. Některé fólie byly velmi tenké a ty jsem vyhodila, ale některé jsou lepší a dají se ještě použít.


Obrázek jsem ze zadní strany začala vybarvovat lepidly se třpytkami. U kvítího je jedno, kde je zadní strana, ale pokud v obrázku bude text, je potřeba si tuto skutečnost uvědomit. 


Použila jsem plno barviček a nechala zaschnout přes noc. Byla to jistota, jinak jsem velmi nedočkavá a vše by se mi mohlo rozmazat. 


Po uschnutí jsem kvítí obstřihla a na vybarvené části nalepila 3D čtverečky, které i přes ty třpytky nejdou vidět.


A nalepila na výsledné přání. Jako pozadí jsem zvolila čisté bílou čtvrtku, aby tulipány vynikly. Doplnila vše mašličkou, razítkem a digitálním papírem.


Určitě vyzkoušejte více variant - vybarvení fixy (asi spíše lihovými), akrylovými barvami nebo obyčejnými třpytkami, které nanesete pomocí Distress lepidla. Možností je určitě mnoho.



Komentáře

  1. Evi, super nápad, krásné přáníčko. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super. To by se mohlo líbit i slečnám, co k nám chodí tvořit! Já mám všechny fólie v obálkách pro případ, že se rozmyslím a budu je skladovat zase u fólie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super nápad! Holky žasnu co vše se dá vymyslet. Evi super!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky