CHALLENGE -Wedding

Hezký den,

snad každý oslavil Den matek. Nyní už na řadu přichází oslava svatby. Letní měsíce jsou pro konání svateb velmi oblíbené, tak se pojďte před zásobit nějakým tím přáním :) soutěž vás jistě nakopne k nějakému výkonu :) ...


Komentáře

  1. Budeme porota? Tak to mě baví ;) Tak šup šup tvořte, vyrábějte a vkládejte! Krásné téma a spousta možností. Už se těším.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Katko, super téma, hodí se mi do krámu=D je možné se zúčastnit i s jinými "projekty" se svatební tématikou?? Například svatební oznámení, svatekní kniha....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Katko, ano, jakýkoliv scrapbookový projekt ( přání, stránka do alba, svatební kniha, oznámení apod.) vše se svatební tématikou.

      Vymazat
  3. Konečně už se to rozrůstá. Jen obrázek 2. má asi špatný link a 5. není . ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci už jsme to kontrolovala.. původně 2.byl obrázek nahraný pouze z PC, ale je to už opraveno, že se odkazuje na web.. a původní 5. zkoušela jsem opravit odkaz, ale stále to hází, že stránka neexistuje, ale když si klikneš na tom blogu na domovskou, tak se článek objeví celý :) no jinak jedno přání hezčí než druhé, jako porota, to budete mít opravdu těžké :)

      Vymazat
  4. krásně tvoříte:-) Také jsem nedávno musela na zakázku vytvořit tři přání..Musím tedy říct, že je to docela těžké...Tak aby přání bylo opravdu odpovídající tématu. Razítka ani vyřezávající šablonky novomanželů nemám a proto vždy nevím a dlouho tápám, jak tak na to ale koukám, svatby jsou zase v plném proudu a asi budu muset alespoň to razítko pořídit:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Katko, vložila jsem své svatební oznámení, jen nevím jestli jsem to neudělala nějak špatně=Dsnad ne

    OdpovědětVymazat
  6. Katko, ano je to správně.. díky za účast..

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji holky, že jste se konečně rozjely! Jedno přání hezčí než druhé. 6. 7. 8. mi tedy nejde zobrazit, ale je vidět.

    OdpovědětVymazat
  8. To je skvělé 13 soutěžících, bohužel mi též nejdou otevřít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, už jsem to řešila s technickou podporou..jde o to, že to přidávání linků je vytvořené přímo pro blogger, předpokládá se tedy, že každý soutěžící má vlastní blog, tam by neměl být problém. Jenže většina blog nemá a nahrává fotky pouze z PC, link má teď navíc novou verzi, tak to dost zlobí. Alespoň máme náhledy :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky