Cardabilities Sketch 121

Hezký sobotní den,

asi snad úplně poprvé jsem se překonala :) vytvořila jsem přání bez použití inkoustu.. opravdu na něj nepadla ani kapička :)


Na čtvercový základ přání jsem použila jednobarevnou čtvrtku na podklad, z další jednobarevné jsem si raznicí vyřízla borduru ..mám moc ráda tyto ruční raznice. Mají krásné vzory a navíc si můžete vyříznout nekonečně dlouhý zdobený okraj. :)



V prostřední části je pruh potištěné čtvrtky z kolekce Kaisercraft, kde jsem si i vyloupla kolečko s textem. Stačilo lehce dozdobit výseky, mašličkou a knoflíkem s krouceným provázkem.. do rohů pak nalepit perličky.


Inspirovala jsem se sketchem na webu Cardabilities. 




Komentáře

  1. Je to nádherné přání, moc se mi líbí ty barvy!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypada to krasnr jemne. Souhlasim, ze rucni raznice jsou super. Zrovna tuhle jsem mela taky rada nez jsem si ji hloupe rozbila. Povedlo se ti. Neni co vytknout. Drzim palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful take on the sketch and your sentiment is precious! Thanks so much for joining our challenge at Cardabilities! We hope you’ll join us again real soon! Good Luck!
    Darlene
    CARDABILITIES DT
    DAR’S CRAFTY CREATIONS

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké a velká výzva, bez inkoustů,co? :)

    OdpovědětVymazat
  5. What a lovely mix of colors. Thank you for playing along at Cardabilities

    OdpovědětVymazat
  6. Your card is lovely, great colors.. thanks for joining in with Cardabilities!

    OdpovědětVymazat
  7. Your card is gorgeous and a beautiful take on the Cardabilites sketch. Thank you for joining us this time and hope to see your wonderful cards again next month.
    Teresa
    Cardabilites DT

    OdpovědětVymazat
  8. I love your take on the cardabilities sketch. Love the colors! Thank you for playing along with Cardabilities :-) Good luck! Love- Cathrine DT

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky