Malá velikonoční inspirace

Hezký den,

Velikonoce se nám blíží.. i já posílám několik ručně dělaných přání .. ale vzhledem k tomu, že neumím dělat jednu věc vícekrát stejně či podobně, každý tak dostává zcela jiné originální přání.

Na první jsem si zvolila zelenou barvu a to pro blog The Pink Elephant - TPE290, kde právě probíhá challenge na téma barvy - GREEN :))

Na čtvercový základ přání jsem použila jednobarevnou čtvrtku, s falešným šitím, vyrobené černým fixem. Na ni jsem pak přidala krásnou čtvrtku, s metalickými květy. Je z kolekce Kaisercraft  Chapter One :)) poté znovu zelinkavá, které jsem raznicí zakulatila rohy, stejně tak bílé, na které je narazítkován myšák, vybarveno akvarelovými pastelkami.. dozdobeno jen papírovou květinkou a lístky :))


Další pak je takové spíše romantické, ve sladkých barvách .. :)

Na něj jsem zvolila jednobarevnou sytou růžovou čtvrtku, K ní jsem vybrala puntíkatou z kolekce Simple Stories . Doladěno jednobarevným výsekem vajíčka, růžovou saténovou stužkou, papírovými kytičkami, výsekem zajíčka od Wycinanky :) kolem vajíčka jsou přilepeny ještě kamínky :)


A dnešní poslední je zase z úplně jiného soudku :))  jednoduché, čisté.. Opět potištěná čtvrtka Kaisercraft, na ní bílá jen dozdobená výseky barevných vajíček, které jsou zavěšené.. :) vše dokompletováno velikonočním razítkem od Kety 729



Na další várku přání se můžete těšit již brzy. Příjemný páteční den. Katka

Komentáře

  1. ůžasné :) To poslední je skvěle vymyšlené, nikdy by mne nenapadlo dát tam vajíčka. krása :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gorgeous cards. Love all the green and that little brown mouse in the first one! Thanks for sharing it at The Pink Elephant Challenge!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky