Maskování nejen s Ketou

Hezký večer,

přináším návod na výrobu přání pro všechny nadšence horkého embossu :)

Tato technika je velice variabilní, jde s ní perfektně kouzlit. Stačí vlastnit pár embossovacích prášků a horkovzdušnou pistoli, po všech svých prvotních zkouškách, zapékání nad topinkovačem apod., opravdu doporučuji investovat do pistole, práce s ní je velice rychlá a hlavně efektní ..navíc ji využijete i při vysušování jiných projektů apod..  Dost povídání, jdeme na přání :)

Budeme potřebovat:
drobnější vzor masky/ plastové šablony
embosovací pero popř. čiré medium
embosovací prášek
horkovzdušnou pistoli


Pro své přání jsem vybrala základ přání vel. A6 v bílé barvě, o něco menší si uřízneme bílou hladkou čtvrtku. Pokud si vyberete masku s drobnějším motivem..třeba tato je nádherná , pro embosování je lepší zvolit embosovací pero, polštářkem se těžko tupuje do malých otvorů.. Tedy perem postupně vykreslíme vyříznuté tvary v masce.. postupujte po menších částech a vždy raději hned zasypte práškem a zatavte pistolí. Prášek je hned chladný, tvrdý, můžete tedy bez obav dál vykreslovat ..  Prášek jsem použila stříbrný Ranger.


pak už jen stačí celou čtvrtku zablendit Distress inkousty. Na přání je použit odstín broken china, faded jeans, black soot, u gratulačního razítka od Kety je vyříznutá malá hvězdička ze stříbrného třpytivého kartonu .


Příjemnou tvorbu a díky za nahlédnutí. Katka


Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky