CASE Study 4th Anniversary Week #4 - Shaker Card

Hezký den všem,

tento týden je posledním "oslavným" na Case Study.. Ač minulý týden jsem byla plná energie, tak nakonec opět dělám přání na poslední chvíli :).. nějak se mi nahrnula práce, navíc jsem chystala svoji "tříleťačku" poprvé do školky :) Ale má opora Evička  v tom stále jede se mnou a to i přes pokročilý stupeň těhotenství, takže bych se přeci s dvěma dětma nenechala zahanbit ..že?  :)

I tento týden jsme mohly vybírat z několika inspiračních přání. Do oka mi hned padl shaker .. ten se v inspiraci objevil hned dvakrát .. takže jsem se nechala inspirovat prvním přáním od Anjy  a posledním v řadě od Dawn ...


Shaker neboli chrastidlo / chrastící přání je velice jednoduché na výrobu, pokud ho ale ještě neznáte, připravila jsem pro Vás rychlý návod, jak jsem ho udělala já :)

Budete potřebovat:
základ přání
BigShot + základní vyřezávací šablonu  - kolečko, ovál apod.
acetátovou folii
3D pěnové polštářky nebo pěnovou pásku
drobné dekorace  - malé korálky, kamínky, výseky, flitry apod..
papíry nebo čtvrtky - potištěnou a bílou ( popř. obrázek)




 
 
 Ze základních šablon jsem si zvolila štítek, barevnou čtvrtku jsem vyřízla tímto tvarem, a to největším možným, dále pak z bílé čtvrtky jsem vyřízla rámeček - za použití té největší šablony plus vložené o velikost menší (před řezáním v Bigshotu doporučuji zafixovat třeba washi páskou, aby se při řezání šablony neposunuly)..


Z acetátové folie jsem ustřihla odpovídající velikost -obdélník a nalepila z druhé strany barevné čtvrtky.. do přední strany jsem vložila a přilepila vyříznutý rámeček, z druhé strany jsem rovnou nalepila kolem štítku 3D pěnové polštářky jeden vedle druhého, aby nemohly dekorace vypadnout


Z bílé čtvrtky jsem si ještě na BS vyřízla krajinkovou šablonou pozadí do shakeru, stromky jsem ozdobila holografickým embosovacím práškem za pomoci pera



Na základ přání jsem si obkreslila tvar štítku, abych věděla, kde mám blendit. Na řadu přišly inkousty Distress Ink .. náznak padajícího sněhu jsem udělala bílou gelovkou, pak už jen naaranžovat pozaďové stromky..pokud neovládáte tupování inkousty, nezoufejte.. vystačíte si i s hotovým obrázkem, který jen nalepíte na základ přání :)


nasypat dekorace

 
a přiložit vrchní stranu s pěnovými polštářky..


a je to hotovo :)))



Díky za nahlédnutí, přeji všem příjemné tvoření. Katka

Komentáře

  1. WOW :) Jedním slovem - paráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Wow this is an amazing shakercard love the scenery you have created and the way you showed us the making of the card. Thank you very much for showing and joining us over at case study challenge.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné přáníčko, děkuji za inspiraci s návodem.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky