Společná challenge Fusion Sweet Orange Blossoms

Hezký den podruhé..

ještě tu máme naši společnou challenge z webu Fusion .. tentokrát mě potěšil už i název Sweet Orange Blossoms.. no prostě kytky, ať jsou jakékoliv, tak to je výhra :) 

no trochu mě teda zvyklal obrázek.. achh ten kolibřík.. je krásnej :) a to mi, už je to déle, Evička Katuan nabízela razítko.. v té době jsem si říkala, no je krásný, ale asi mi tu bude ležet, neměla jsem představu, jak bych ho využila.. a hle.. teď by se hodilo .. no nic, budeme improvizovat.. 



na obrázku jsou hezké barvičky, ptáčka vynechám, vezmu si tedy inspiraci ze sketche..
no barvičky..zrovna , když si vysníte nějakou kombinaci barev, tak prostě v té syslící hromadě papírů nemůžete nic podobného najít.. v této chvíli to tedy řeším pomocí inkoustů.. jak jinak než Distress.. občas k tomu horký emboss.. a je to.. květiny jsou schválně ledabyle "načmárané" akvarelovou pastelkou :)

 ..pokud byste si chtěly vyzkoušet udělat podobný barevný papír, budete mít možnost na kurzu začátkem června.. víc info na hlavní straně eshopu www.creativ-e.cz


a co holky z DT? ty se držely obrázku..a obě přání jsou naprosto dokonalá..holky moc díky:)

ILONAK2


 KATUAN


a předloha, podle které jsme tvořily



Moc díky.
Katka


Komentáře

  1. Překrásné! Káťo, hra s distress dokonalá. Moc se mi líbí!. Ilči přání je pro mne nové. Povedlo se a ptáček je krásný. Evča opět syté krásné barvy, razítka své výroby. Perfekt! Držím palce holky, všem!

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, máte přáníčka krásně vyvedená, všechny tři, super!

    OdpovědětVymazat
  3. FABulous card Katka - LOVE! So glad you joined in the fun @FUSION!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky