Společná challenge FUSION Paper Hearts

Hezký sobotní večer všem,

jistě vyhlížíte, jak jsme se popraly s novou challenge na Fusion :)  na to,že se asi ani jedné z nás předloha ani obrázek moc nesedl, přesto jsme se s tím popraly, řekla bych, víc než statečně.. :)

.. možná i díky tomu, že jsme se konečně po dlouhé době dostaly i mezi ty nejlepší ... já byla fakt hodně překvapená, páč poslední výzvy jsou velký boj..



začalo to už předminulou výzvou, kdy se mezi TOP10 dostala Evička ..tvořilo se přání k druhému výročí, Evča použila úžasné květiny, celkově přání je opravdu krásné, perfektně zpracované


a v minulé výzvě jsme se probojovaly - Já a Ilča  .. TOP10 woodgrain neutral

moje přání


a Ilonky


a teď již k nové výzvě .. byl to boj nebo výzva?!..teda pro mě určitě.. neseděl mi ani obrázek, ani předloha.. chii..co s tím ? musíme na to jít prostě jinak... takže téma/ barvy.. hm.. tak aspoň ty srdíčka ? .. nakonec jsem si vybrala obrázkové razítko a na pozadí jsem si zařádila s barvičkama.. použila jsem ty podle obrázku .. 

Této challenge se účastníme v celé týmové sestavě..je to super..výzvu si vyzkoušela i naše nová členka Radka a přání má skvělé.. podívejte níže.

já a barevné pozadí .. snad mi aspoň toto projde..srdíčka tam mám taky :)


ILONAK2

Ilča prostě tenhle styl umí..to se musí nechat .. na přání použila pomůcky za pár korun :) 


RADKA

Radka si skvěle pohrála také s barevným pozadím.. Ráďo super !!!


LUCKA

Ač jsme u Lucky zvyklí na kytky a více zdobení, tohle přání je  skvěle provedené, líbí se mi řešení zasunutí srdíček :) bomba !



KATUAN

Evička také vsadila na barvičky a úžasné srdíčkové razítko plné květinek.  Celé přání skvěle podtrhuje zlatý text.


Tvořilo  se podle předlohy


A co Vy? Vyzkoušíte si také přání? Je to zábava :)
díky.

Článek připravila: Katka



Komentáře

  1. Je to skvělé, když jsme to stihly všechny :) Pěkná přehlídka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto super jak jsme se všichni sešly! To mě také hezky překvapilo. Holky nádhera. Mě to moc nešlo vymyslet. Ani ne barvy, ale spíše seskupení. Ilča tohle fakt umí. Ráďo super provedení a také se mi líbí pozadí. Evi květinky nádhera. Asi si je též objednám. Káťo princezna je roztomilá. Barevně ladíš takže projde určitě nejen srdíčky. Krásné! Holky paráda! Už se těším na další.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Když to zadání bylo opravdu těžké, že? Často mě mrzí, že obrázek a sketch k sobě neladí. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jj, holky.. zadání není jednoduché.. já teď posledních několik výzev sama se sebou bojuju, taky mi vadí, když obrázek neladí s předlohou.. snad bude další o něco lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paráda, jak může z takového mišmaše vzejít něco, na čem se oko pokochá...:-) A dodatečně gratuluji k minulým zaslouženým úspěchům holky!:-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky