Papírový patchwork

Když jsem přemýšlela o dalším článku, napadlo mě, že se třeba najde ještě někdo, kdo neví, co si počít se zbytky papírů, které už se nehodí na žádné velké přání.

Co takhle patchwork. Papírový patchwork.

Každá z nás schraňuje všelijaké malé papírky, které nechce vyhodit, že se budou hodit a pak to dopadne jako u mě. Plná krabice proužků a pidi kousíčků. A ty právě se dají použít buď na malé kytičky či motýlky a nebo právě na patchwork.




První přáníčko jsem vytvořila zeleno fialové a opravdu to byly poslední kousky. Dokonce u spodního čtverečku jsem musela slevit z velikosti :) . Čtverečky jsou velikost 3,5 cm. A jelikož patchwork je šitý, tak jsem zkusila tužkou imitaci nitě.







Na druhém přání jsem spojila malinkaté čtverečky lepící páskou a nalepila na čtvrtku. Pak jsem čtverec embossovala emboss kapsou. Vypadá to tím zajímavěji.




Poslední kousek jsem chtěla vytvořit v pánském stylu. A chtěla jsem udělat něco jiného než čtverečky. Je to těžší jelikož musíte vychytat velikost a rovnost tvarů.


Tak doufám, že jsem někomu přispěla k eliminaci zbytečků z tvoření. 😉

Článek pro Vás připravila : Lucka


Komentáře

  1. Moc se mi líbí nápad zpracovat i malé kousíčky, já to teď zkouším taky tak. :-)
    Ty slepené čtverečky projeté embosovací kapsou - puntíky - to vypadá fakt dobře. Dostalo to hned další rozměr. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to jsem prave nekde videla a vubec by me to jen tak nenapadlo. Tak jsem se zbavila spousty papirku. Je mi vzdy lito to vyhodit. Popripade udelat mala prani s kolickem.

      Vymazat
  2. Super nápad, skvělé provedení.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky