Přání takřka průhledné

Jupí, konečně mě dostihla nálada na Vánoce a mám za sebou první letošní vánoční přáníčko, tak se Vám s ním jdu rovnou "pochlubit". Aby nebylo tak úplně obyčejné, použila jsem na jeho přední stranu acetátovou folii, díky které vypadá křehce a zajímavě.


Tak jdeme na věc. Napřed jsem si nachystala acetátovou folii, připravila jsem si ji, aby ve výsledku vznikl čtverec 12 x 12 cm, takže na jedné straně jsem uřízla 12 cm a na druhé 13,5 cm, aby jsem měla rezervu na ohyb. Ohyb napřed vytlačím kuličkou a poté přehnu (můžete vidět, že již zde mám připraveny také všechny otisky, použila jsem bílý StazOn):

Na další fotce máte zachycené zbylé vrstvy přání, jak je budu lepit za sebou - acetátovou folii ohybem přes ozdobný scrapbookový papír a na začištění zadní části bílá čtvrtka v rozměru 12x 12x cm:

Zde je acetátová folie přilepená na podkladu a mám připravenou k nalepení čtvrtku, ta zakryje přilepený přesah acetátky a samozřejmě přidá na pevnosti: 

Na dozdobení přání už jsem jen použila výřez andílka ze scrapbookového papíru a 3 iridiscentní kamínky, hotovo:-)
Jak Vás tak trošku znám, tak Vy už na Vánocích jistě pilně pracujete, tak jen přeji, ať se Vám daří a radost z výrobků:-)
 MĚJTE HEZKÉ DNY!=O)

Komentáře

  1. Krásné jemné přáníčko, skvělá práce. Mohu se prosím zeptat na šablonu andílka? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Vyřezávací šablonka je od Nellie Snellen (SD074- Angel Girl), chlapeček je taky rozkošný. Káťa ji prý měla, ale obratem byly rozebrané, tak ji zkuste kontaktovat, jestli ještě bude:-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky