Kalendář s citáty

Na podzim mě poprosila kamarádka, jestli bych jí nepřipravila originální kalendář, který bude mít jen ona. Přemýšlela jsem, jak jej pojmout. Dost mě nadchlo připravit něco zbrusu nového, ale hodně jsem se bála, zda to zvládnu. Nakonec mě napadlo, že na každý měsíc připravím citát nebo myšlenku, který mě samotnou oslovuje. Bezvadné bylo, že barevnost i styl byl zcela na mě. Měla jsem volnou ruku. Nejtěžší nakonec bylo vybrat právě těch 12 citátů. Jediné, co jsem potřebovala, bylo objednat si kalendář. Objednala jsem si jeden z Fléru od VH scrap a pak už jsem se jen těšila. Kalendář má moc pěkný font. Samotná tvorba stránek mi zabrala asi 8 hodin. Ale asi 3 hodiny jsem vybírala citáty! Každopádně mě to hrozně bavilo. A podle reakcí kamarádky se i povedl. :-)

Tak se pojďte podívat i Vy. Berte to jako tip na dárek, osobní, kreativní a dá se říct, že v celku nenáročný. :-) Jde to, i když nemáte fotky. :-)

Možná taky mnoho z Vás najde nějakou drobnost, kterou mi někdy věnoval. Moc díky, všechno se hodí. :-)













A ještě dvě poznámky: nejprve jsem nafotila, pak dolepila, protože stránky nejsou moc 2D. Dále se omlouvám za kvalitu fotek, však víte... zimní světlo. :-)

Krásné zimní dny přeje

IlonaK2

Komentáře

  1. Za mě srpen a říjen vedou ;)
    Moc hezky vytvořené. Obdivuji a neboj, je to pěkně vidět.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné - jak barevné sladění stránek, použité ozdoby a především citáty. Moc se ti to povedlo!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky