Zahraniční challenge Fusion Soft and Subtle

Hezký den všem,

u nás krásně svítí sluníčko, ze stromů už padá barevné listí, takhle si představuju ideální podzim, bez plýskanic, mlhy a vlezlé zimy.

Web Fusion nám přinesl nové zadání.. a přesně na tohle jsem čekala :)) stále na mě nepřišla ta srprávná vánoční nálada na tvoření vánočních přání, nějak jsem se zasekla u těch svateb a toto zadání na to přesně pasovalo. Výrobu přání jsem si dokonale užila, šlo to úplně samo.. 


Jak je jednoduchá předloha, vždy váhám, neumím styl simple and clean :) však víte :) ale moc se mi líbil barevný obrázek, bílá, růžová, kytky.. to je moje parketa :) 


Jelikož mám na střídačku nemocné dcerky, tak víceméně tvořím doma, v kuchyni :) na přání jsem si tedy z pracovny, co mám v krámku, vzala pár věcí a nevím, jak se mi mohlo stát, že jsem si k inkoustu nevzala svůj oblíbený blending tools.. ano, používám originál, jinou houbičkou to prostě neumím.. no ale i to se dá vyřešit.. netupovala jsem, ale polštářkem jsem přejela debosovanou stranu čtvrtky, vznikl tak velice zajímavý efekt.


na přání nesmí chybět kartonový chipboard od Wycinanky a spousta kytek 


Snažila jsem se alespoň trochu použít i sketch, takže do dolní části jsem přidala pruh vellumu, provázek a v horním rohu dvě vlaječky z perleťového papíru.

A jak se s tím popraly holky? Podívejte se.

RADKA


ILONAK2



Tvořilo se podle předlohy



Díky za pozornost. Katka

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky