Vánoce s Memory Box

To se nám ty Vánoce krásně blíží, co?:-) Já už mám prvního letošního ježíška za sebou:-) Možná už si toho někdo všiml, ale jsem ujetá na obrázková razítka, v těch už mám udělanou jakousi zásobu:-)) Co ale nemám a po čem jsem začala letos děsně toužit, bylo vyzkoušet si značku Memory Box. Pokud jste jejich příznivci, tak třeba také nepřestáváte žasnout nad výtvory Olgy Direktorenko, už od září ji hltám a uvažuji, kterou šablonku si vyberu. No a telepatie asi funguje:-))) jelikož jednoho dne napsala Káťa, jestli nechci udělat inspirační článek s Memory Box:-) Takže prvního ježíška mám za sebou a Vám vkládám fotky k nakouknutí, jak jsem si tvoření užila a co mi vzniklo pod rukama:-)

Na prvním přání jsou použity prošívané vločky, jsou nádherné, každá jiné velikosti a to prošívání na nich miluji, udělala jsem přání, kterého jsou dominantou:

Druhé přání je s dlouhou elegantní svící, nic moc dalšího ke zdobení už není potřeba, když se zkombinuje třeba s metalickými papíry, vypadá doslova luxusně:


Přidávám fotku, jak jsem si vyřešila spojení okrajů výřezů, které jsou subtilní s vnitřními výplněmi. Přilepila jsem je gelovými tečkami a vše krásně drží pohromadě:


Poslední přání je trošku z jiného soudku. Hlavní dominantou je překrásný sněhový krucánek, opět není už nic dalšího k dozdobení přáníčka potřeba. Nepřestává mě fascinovat, jak jeden výřez dokáže dotáhnout atmosféru a pozvednout jednoduché přáníčko:


Tak jak jste na tom Vy, budete letos také nutně potřebovat některou z vyřezávacích šablonek Memory Box?:-)
Děkuji za shlédnutí mého příspěvku i případné komentáře:-)

MĚJTE HEZKÉ DNY!=O)

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky