Vánoční přání a zrcadlový efekt

To nám to letí, jak to u Vás vypadá, ještě jste v klidu nebo přípravy na Vánoce už začínají? :-) Já jsem narazila na challenge, zadání bylo sice Halloweenské, ale z fialové a černé (jedné barvy dle vlastního výběru) lze udělat i přání vánoční, že... Tudíž můžu říct, že se na Vánoce také aktivně připravuji, ačkoliv jen formou vyrábění přání:-) No dost řečí, tady rovnou vkládám hotové přání: 


Tučňákům jsem dokončila s Glossy accents blýštivé kabátky:


Připojuji fotodokumentaci, jak jsem dělala zrcadlový otisk tučňáka. Kromě razítka a akrylového bloku si nachystáte další bloček a nějaké plošné razítko, které nemá moc vzoru, ideální by bylo bez něj, já vyhrabala jen nějaké s trochou textu a šlo to. První tedy tisknete na připravené druhé razítko a z něj teprve na papír, aby byl otisk převrácený:


Pro představu co vznikne, přidávám obtisk vytvořený pomocí inkoustu Memento a StazOn (první otisky), druhé otisky jsou dokreslené, připravené k použití. Je to pracnější záležitost, ale v případě jednoho tučňáčka si myslím, že se práce navíc vyplatila (nedokonalosti, které vidíte, se ztratí při vymalovávání). Musím ovšem přiznat, že jsem záviděla těm, které máte razítkovací podložku, s tou to půjde jistě líp, jelikož můžete otisk zopakovat. No já už  na ni budu čekat jen do Vánoc, juhuhůůů:-)


Takže krásné těšení a pohodové přípravy na Vánoce:-)

MĚJTE HEZKÉ DNY!:-)

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky