Společná challenge FUSION- Lucky Days


Hezký den všem.. 

u nás fučí ledový vichr, já bojuju už několik dní s bacilem v podobě teploty, bolavého krku a celkové únavy.. když jsem viděla zadání nové challenge Fusion,  udělaly se mi mžitky před očima :) .. no tohle teda není můj šálek kávy.. neumím dát devět razítek nebo devět výseků a hotovo.. pro mě naprosto nemyslitelné.. i když, kdo to umí, pak takové přání vypadá báječně..

takže já si vzala z obrázku aspoň barvu, na milost jsem vzala dokonce i sketch.. jen jak vybruslit z těch tvarů ?! :) do oka mi padla embosovací kapsa Damašek..je dělaná jako svatební, takže téma bylo jasné .. tímto bych mohla podmínky splnit, použila jsem zelenou barvu, napasovala ji na sketch a dokonce se mi, řekla bych, povedlo téma.. :)) co myslíte? :))

  

ještě že mám inkousty .) embosovaná karta je tak tupovaná třemi odstíny zelené :) přání je doplněno razítkem od Kety , na černém proužku je pak květinka se srdíčkem, které mi zbyly z minulého tvoření. Nesmí chybět perličky :)


Holky se s tím také popraly .) tohle přesně neumím :)

Ilonak2


Radka



KATUAN


LUCKA



Předloha


Článek připravila: Katka

Komentáře

  1. Holky naprosto jste se s tím dobře popraly. Já opozdilec, ale přeci :D . Pojala jsem to zase jinak.
    Katko to prolínání odstínů zelené je luxusní! Ilonka to má pěkné podle sketche. Ráďo, velmi unikátní. Zajímavě super provedené! Moc se mi líbí! Evča velmi pěkné a nádherně jarní a ty rozpité kaňky kolem motýlů perfektní nápad

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky