Motýlí přání stylem CAS

Hezký den všem

.. já ač mám takový menší útlum ve výrobě přání.. jedno jsem si přeci jen střihla..tedy vlastně dvě.. jedno velikonoční, to vám ukážu ale až v dubnovém čísle časopisu Kouzlo scrapu :)) 



stále trénuju CAS .. :)) pro ty, co tuto zkratku neznají.. jedná se o styl simple and clean.. prostě jednodušše, čistě .. žádné zdobení, žádné zbytečné vrstvení .. 

...no někdy je to dost těžké, jako na bílý základ narazítkovat jeden obrázek, přidat třeba text a je hotovo.. mně na těchto přáních vždy něco chybí :)) aspoň perličky, flitry :)) .. když jsem hledala inspiraci k trénování, narazila jsem na  stránky Sovushka Slavia .. mají pěkné předlohy :)) tak jsem se do jedné hned pustila.. jaro už nám klepe na dveře, takže nejdřív jsem přemýšlela o květinách, pak jsem zjistila, že nemám žádné menší.. hm.. tak na řadu přišli motýlci :)
a hlavně barvičky :)) své oblíbené akvarelové pastelky jsem odložila a sáhla jsem po Distress markerech .. k tomu vodní štětec a hurá na věc .. 

takže jen razítka, který jsem vybravila a textový štítek natištěný na vellum.. hotovo :))



dle předlohy 


Článek připravila : Katka

Komentáře

  1. To je nádhera! Strašně se mi líbí jednoduchost a nádherně barvení motýlci. A ten nápis na velumu super nápad. A pak že ti to nejde. Luxusní!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přání, to se Ti fakt povedlo - opět!!! Nápis na veluru nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že mně se to taky povedlo: 🤓 z velumu udělám velur...😉

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, ano, ano! To je ono, krásné. Taky si liftnu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. such a lovely card! Awesome coloring! Thank you so much for joining us at Sovushka Slavia sketch challenge :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky