Společná challenge Fusion -{Our 2nd Year Celebration with Special Guests}

Hezký den,

ty týdny opět utíkají jak voda. Na webu Fusion se slaví 2-leté výročí. K tomu je tedy vybrána krásná svěží, letně laděná předloha. Perfektní je jak obrázek, tak i sketch a já po dlouhé době udělala své jedno z minimalistických přání, i když původně jsem měla nutkání na něj použít spoustu květin.. :)




Chtěla jsem se držet i barevné předlohy.. možná se vám stane, že máte představu papíru, ale prostě ho nemáte nebo ho nemůžete nalistovat v té hromadě ostatních papírů :)
Můžete si pěkný jednoduchý papír vyrobit.. stačí k tomu washi páska a inkoust.



Z bílé čtvrtky si vyřízneme příslušný kus na přání. Na něj nalepíme pruhy washi pásky.. můžete lepit šikmo s různě velkými mezerami..můžete lepit i šikmo přes první vrstvu.. mezery zatupujeme inkoustem.. já použila Distress Ink žlutý - mustard seed



Poté washi pásku opatrně odlepíme a máme hotovo.. 


můžete ale udělat i další vrstvu.. washi pásku nalepit přes tyto tupované pruhy a nechat volné ty , co předtím byly zakryté, můžete pásku nalepit zas šikmo v druhém směru.. pokud použijete další jiný odstín Distress , sledujte jak se bude měnit barva, když otupujete již hotový pruh.. pokud použijete žlutý, jako druhý modrý, v místech kde se budou překrývat vznikne další barva - tedy zelená .. růžová se s modrou spojí do fialové.. zkoušejte, určitě vás to bude bavit a neskončíte u jednoho papíru :)

a oválek.. mám vyřezávacích šablon oválků povícero, ale žádná mi nějak neseděla na razítko..podívejte se do své zásoby šablon, skvěle se dá využít i třeba úplně jiná šablona..třeba tato, ozdobného rámečku :) nejdřív narazítkuji na čtvrtku a teprve potom vyřezávám na BS.



 razítkováno Archivalem, vybarvení akvarelovými pastelkami




Z týmu se mnou drží basu Ilča :)) Ilonko moc díky, jsi úžasnáááá .)

ILONAK2

Ilča použila místo oválku kolečko a dozdobila květinami.


KATUAN

Evičky úžasné květiny


Předloha:



Článek připravila: Katka


Komentáře

  1. Two lovely creations - the florals are beautiful on both! Thank you for joining us in the Fusion Challenge! Julia xx

    OdpovědětVymazat
  2. Those stripes are so fun ... so glad you joined us at Fusion Card Challenge

    OdpovědětVymazat
  3. So clever to make your own stripes.. I've never tried that - they look amazing. Thanks for showing how. Both cards are beautiful!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluji Evičce, že její krásné přáníčko zaujalo!!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky