Reportáže z kreativních kurzů

Hezký den,

láká Vás scrapbook nebo vůbec netušíte, co si pod tímto slovem představit?

 Přijďte si na vlastní kůži vše vyzkoušet, osahat a věřte, že papír Vás už nepustí :) 

Každou sobotu odpoledne pro vás chystáme v naší nové kurzovně kreativní workshopy. Jsou zaměřené především na začátečníky. Každý týden je jiná technika, střídáme klasický scrapbook s cardmakingem - tedy výrobou přání.



Ukázky scrapbookových stránek 



KURZ- SCRAPBOOK
(stránka do alba)

Na kurzu klasického scrapbooku tvoříme 30-tkovou stránku do alba. Na kurz si donesete vlastní fotografie, které společně zpracujeme ( dle popisu u kurzu, většinou dle předlohy). Využíváme k tomu krásné papíry, oblíbené inkousty Distress, washi pásky a samozřejmě se nezastaví ani Bigshot :)

... ti zkušenější se nebojí pustit do mixed media - kdy se používají masky, Gesso, akrylové barvy, inkousty ve spreji apod. 



Stránku nemusíte hned založit do alba, bude krásná i zarámovaná na stěně :)  
Líbí se vám zpracování fotek? Neváhejte se přihlásit na kurz.. zrovna jeden scrapbookový pro pokročilé se koná již tuto sobotu 17.10.2015 od 13:30 viz. eshop.




KURZ- CARDMAKING
(různé styly, techniky)

Každý měsíc vytváříme i oblíbená přáníčka. Přání zpracováváme různými technikami ( vždy je uvedeno v popise kurzu). Opět si můžete otestovat Bigshot - ať už embossováním nebo vyřezáváním šablon. 

Velmi oblíbené jsou hrátky s inkousty Distress a horké embossování :)



Přáníčkový kurz je velmi oblíbený, pokud s přáníčky začínáte, doporučujeme Cardmaking pro začátečníky, kde vám vysvětlíme jaké se používají materiály, jaké pomůcky potřebujete, jak se s čím pracuje.  Kurz je vypsaný na 24.10.2015..ještě stále jsou volná místa. Těšíme se na Vás :) 


Na kurzech je vždy skvělá nálada, nemusíte si s sebou nic nosit, vše je k dispozici v kurzovně včetně občerstvení.  Pokud Vám ale nevyhovuje tvoření v kolektivu, lze se domluvit i na individuálním termínu. 



KURZY- OSTATNÍ
(Bigshot, 3D dekorace, techniky)

V dalších kurzech se učíme s Bigshotem - aktuální termín 7.11.2015 ..kurz je vhodný pro začátečníky, kteří si zakoupili Bigshot a chtějí se naučit správně řezat apod.

Nezapomínáme ani na různé 3D papírové dekorace. Velký úspěch měla otvírací krabička. Nový termín kurzu bude vypsán zanedlouho.


Věnujeme se i různým technikám, kdy při kurzu vzniká parádní vzorník, který Vám při tvorbě usnadní zpracování projektu.

zpracování horkého embossu



Kurzy probíhají vždy v sobotu odpoledne, od 13:30 v prodejně Creativ-e, Gočárova třída 1207/19, HK ( parkování je možné naproti v ulici Letců) 

.. rezervace kurzů můžete provést objednávkou v eshopu nebo osobně v prodejně. Pokud potřebujete více informací, pište prosím na k.zilvarova@roon.cz. 

Děkuji.
Článek připravila :Katka



Komentáře

Oblíbené příspěvky