Narodilo se miminko - inspirace + návod

 Určitě to znáte. Známá či kamarádka je v očekávání a vy jí chcete k tomuto radostnému dni něco dát. Jako správná scrapařka máte v plánu i přáníčko. Stále si říkáte, že máte čas, že za těch 9 měsíců musíte něco vyrobit. Jenže ouha, najednou přišel den "D" a vy nemáte nic. Přání nikde, časový pres a inspirace... žádná.

Proto mám pro vás dnes malý a celkem rychlý návod na takovéto přáníčko. Není špatné mít nějaké v zásobě, třeba už i neutrální :)







Začneme velmi jednoduše. Strukturovanou čtvrtku si ořízneme na požadovanou velikost a zašpiníme inkousty. Je vcelku jedno jakou značkou. Nemusíte si ani dávat práci se stínováním, prostě jak to půjde :)


Pak vezmeme masku a strukturovací pastu. Já použila hvězdičkovou masku od Kety. Přes masku jsem nanesla strukturovací pastu - na nanášení používám starou kreditku, jde to s ní jako po másle. Než jsem šablonu umyla, pasta byla zaschlá. Pokud vám pasta na masce zaschne a jde špatně umýt, nebojte se použít starý kartáček na zuby.


Pro zpestření jsem ještě papír pocákala cákanci červené anilinové barvičky. Stačí si vzít hrubý štětec, hustou barvu a cákat ji přes prst.


Pak stačí tento papír nalepit na základ přání a máme skoro hotovo. Background už je sám o sobě zajímavý, takže není třeba velkého zdobení. Kdo ale chce, určitě může zdobit :). Já jsem na bílou čtvrtku natiskla razítko čápa černým StazOnem a pomocí šablony na BS jsem ho vyřízla do obdélníku. Podlepila 3D čtverečky a dozdobila kytičkama. Pak jsem doma našla ještě malinkaté půlperličky - 2mm, tak jsem s nimi dozdobila přání.





Článek pro Vás připravila : Katuan






Komentáře

  1. Moc se mi líbí, jak působí ten původně bílý papír plně. Přáníčko je fakt povedené!

    OdpovědětVymazat
  2. Snad se konečně donutím strukturovací pastu vyzkoušet. Přáníčko je moc hezké.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky