Mrazivá paletka

Hezký večer,

na blogu House of Cards jsem našla skvělou zimní paletku . Vzhledem k tomu, že jsem si paletky velice oblíbila, musela jsem ji hned vyzkoušet.. Ani jsem nehledala příslušný papír na podklad, vytvořila jsem ho pomocí Ditress Dabberů - jak na ně se dozvíte v březnovém vydání časopisu Kouzlo Scrapu  :o)


  Na přání jsem si vyrobila čtvercový základ z tmavě modrého kartonu, ten je polepen bílou čtvrtkou, dále pak zdobenou rozstříhanou na čtverečky. Kolečko je vyříznuto z vellum papíru ..dále jsem si pak na Bigshotu nařezala motýlky, věneček, větvičky..kvítka jsou od Papermanie a malé lístky z ruční raznice Nellie Snellen.

a barevná paletka

Díky za nahlédnutí.Katka

Komentáře

  1. Oh, this is BEAUTIFUL!!! LOVE the gorgeous use of color and the fabulous texture and shine! This is amazing! Thanks for joining us at House of Cards! HUGS and happy weekend! :) Mynn xx

    OdpovědětVymazat
  2. Gorgeous butterfly wreath! Thanks for playing with us at HOC!

    OdpovědětVymazat
  3. Katka, what a BEAUTIFUL card this is!!! Lovely use of our challenge's color scheme and lovely design! I'm so glad you joined us at House of Cards. I hope you can join us again soon.

    OdpovědětVymazat
  4. Katka, what a BEAUTIFUL card this is!!! Lovely use of our challenge's color scheme and lovely design! I'm so glad you joined us at House of Cards. I hope you can join us again soon.

    OdpovědětVymazat
  5. beautiful! i love how you incorporated the inspiration photo's colours and the shimmer of the gems. i especially love the cut squares in the background. thank you so much for playing along with house of cards.
    linda

    OdpovědětVymazat
  6. So beautiful! I love how you brought all of the different elements together on your card! Thank you for joining our Glitter/Photo Inspiration Challenge at the House of Cards.
    Ruza ~ HOC-Designer
    Ruza's Craft Corner

    OdpovědětVymazat
  7. I have that butterfly stamp too and you did it so beautiful for your card I love that wreath too...super idea sing our color combo...thanks for joining us at HOC
    Monika (DT Member)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky