Práce s 3D papíry

Moje milovaná 3D přání

Chtěla bych vám tentokrát představit mojí velkou zálibu v 3D přáních. 
Když jsem řešila o čem bude můj další článek, chtěla jsem psát o shaker kartách. Jelikož už takový na tomto blogu je a to velmi poučný, pomohla mi Katka s jiným nápadem. 3D přání. Když jsem začala psát bála jsem se, že by to byl článek jen o fotkách.  Pustila jsem se do toho a zjistila, že jsem popsala celý papír :D  Mohlo by vás třeba zajímat kde beru inspiraci a nějaké tipy a triky.



Co na 3D přání potřebujete:
1 - lepení





3D pěnové pásky lze sehnat v několika tloušťkách a šířkách. Nás zajímá nejvíce tloušťka. Jsou (co jsem pochytila) od 0,6 mm - 2,5 mm. A cenově stojí kolem 30 - 50 korun. Já raději silnější tloušťku, většinou 2mm, aby byl více vidět 3D efekt. Střiháme na menší kousky a dáme si záležet, aby byly pokryté hlavní body obrázku, uprostřed a po okrajích. Hlavně tam, kde se kryjí vrstvy.


  Tip trik: Kdyby náhodou páska došla, poslouží dobře Moosgummi pěnovka (nejlépe bílá) a oboustranná lepící páska. Pásku nalepíme z obou stran a nastříháme podle potřeby.
 

A teď k tomu nejdůležitějšímu, k 3D obrázkům. 






Začínala jsem s 3D decoupage obrázky, které se musí stříhat. Firma Le Suh  má spoustu krásných motivů a nevěděla jsem, které první. Nakoupila jsem jich spoustu. Můj problém ale je, že nerada zůstávám u stejné věci dlouho a tak už jsem po několikátém obrázku zuřila :). Obdivuji ty co vystřihávají bezchybně i miniaturní kousky. Pamatuji na krásný obrázek zátiší s laňkami. Té chudince laňce jsem málem vzteky ustřihla její ladné nožky :).



Obrázky Le Suh ladies jsou skvělé. Sice malé, ale já si vždy poradím, když se mi něco velmi líbí. ;)














Pak jsem na trhu objevila Docrafts Anita´s nastřižené vytrhávací obrázky. Jsou stejně krásné a bez střihání. Prostě dokonalé :) Líbí se mi, jak mají stříbrné okraje a vypadají velmi luxusně.




Momentálně je mojí největší favoritkou Janneke Brinkham, která vytvořila překrásné papíry s květinami, které mají ošoupaný efekt a k nim totožnou sadu papírů.




A ještě trocha inspirace na závěr :)





Snad se vám článek líbil nebo alespoň vás inspiruje ke tvoření tohoto typu přání.
Krásný den!


Článek připravila : Lucka









Komentáře

  1. Přáníčka vypadají nádherně, budu muset v nejbližší době taky zkusit...pepis

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to opravdu nádherné. Já jsem dostala taky takové darem a byla to zajímavá práce. Díky za článek.

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuju moc. Je tolik nadhernych motivu. Jen je pak tezky to nepreplacnout, ze to hlavni jsou ty 3D obrazky. Ja bych tam furt strkala dalsi a dalsi ozdoby a kdyz to pak spocitate... :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky