PŘEDSTAVENÍ ČLENEK DESIGN TEAMU - LUCKA

Hezký den všem,

měsíc duben je ve znamení velkých změn. Pokud jste se před několika dny nemohli dostat na tento blog, bylo to z důvodu kompletního předělání. Tímto moc děkuji "mé vrchní designérce Evičce " :)

..blog nyní jede na adrese - www.scrapbookinghk.blogspot.com .. přivítá Vás novým, volnějším, přehlednějším vzhledem.  Zároveň pro Vás usilovně chystáme kamennou prodejnu, v centru Hradce Králové. již brzo budeme otvírat, více informací bude vyvěšeno zde na blogu i na eshopu :) budete se moci těšit i na novou krásnou kurzovnu, kde se nám jistě bude skvěle tvořit :)

Ale nyní k prvnímu dubnovému dni ..

Ráda bych Vám představila DESIGN TEAM .. není to žádný apríl !!! :) možná si říkáte, ach.. bude nějaký nábor, výběrové řízení, nebo něco podobného ? ..bohužel :)) nic z toho, zapátrala jsem a vybrala si sama šikovné holčiny. Možná nejsou až tak známé, ale přesto tvoří úžasné věci, ráda bych jim dala prostor představit se, ukázat svoji tvorbu, zároveň pro Vás budou chystat nové inspirační články , podrobně Vás provedou technikami .. nebudou chybět ani velké stránky do alb.. a pokusíme se být " světové" přes zahraniční challenge :)

Nyní už ale přívítejte první členku Design teamu ..


LUCKU P.


Lucka je velká sympaťanda, přečtěte si, co o sobě napsala :)

1. V pár větách se nám prosím představ

Jsem tvořivá vodnářka, co miluje kreativitu, barvy a vše nové, neokoukané a originální. Jsem všestranná. Maluju, kreslím, vyrábím a přetvářím. Nejsem šedá myš a snažím se, aby se o mně vědělo 

2. Jak dlouho se scrapu věnuješ, jak ses k němu dostala?

 Scrapu se věnuju asi 4 roky. Přišla jsem na něj netradičně a to přes zdobení dortů. Sháněla jsem něco na zdobení dortu. Pak jsem zkusila Digital Scrapbook a odtud byl jen krůček k přáníčkům a scrapu jako takovému. 

3. Co tvoříš nejraději?
Nejraději tvořím přáníčka. Cardmaking je přímo má vášeň.

4. Máš nějakou oblíbenou pomůcku, značku, materiál?

Oblíbená pomůcka? Jednoznačně kytičky a Bigshot s vyřezávacími šablonami. Od začátku oblíbená značka Spellbinders a Marianne design. 


5. Vystihuje Tě nějaký styl?

Jaký styl mě vystihuje? Asi se nejvíce přikláním k shabby chic, ale trochu si pohrávám i s vintage. 


6. Jak vypadá Tvůj kreativní proces?

Kreativní proces? Múza přichází náhle. Vidím barevnou kombinaci či nějakou věc, která mě zaujme a jdu obracet moji novou pracovnu vzhůru nohama.

7. Co nového by sis ráda vyzkoušela?

Ráda bych se naučila mixed media, tak jak to umí v zahraničí a uvažuji o ploteru. 







Komentáře

  1. super, taky se moc těším na články

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda tě poznávám! Pěkné představení. Máš moc pěkný styl. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji Illy. Take vas rada poznavam. Mam se od vas co ucit a tesim se tez na inspirativni clanky.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky